StaticTeam - Koxp 1715 Koxp 1716 Knight Online Koxp 1717 Metin-2 Conquer Online Silkroad Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

StaticTeam - Koxp 1715 Koxp 1716 Knight Online Koxp 1717 Metin-2 Conquer Online Silkroad Online

StaticTeam - KnighTurKoxp WebKoxp -- Koxp 1715 Koxp 1716 Koxp 1717 Koxp 1718 Koxp 1719 Koxp 1720

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

kolay para kazanma (hile değil)

YazarMesaj
PcCaNaWaRı

PcCaNaWaRı

kolay para kazanma (hile değil) Empty
MesajKonu: kolay para kazanma (hile değil)   kolay para kazanma (hile değil) Icon_minitimeCuma Kas. 14, 2008 3:58 pm

Arkadaşlar bu oyunda bazı para kazanma yolları var aa çoğu hile ile. Bildiğiniz gibi markette hile olmuyor çünkü fiyatlar belli. Bunun için pot satın çünkü pot bitice kendi lvliniz için adam kesemiosunuz. Ama pot satarak para öle kolay kazanılma. Bunun için Shifte basılı tutarken potlarınıza (1 den fazla olmalı) tıklayın ve 1, 1 ayırın. yaklaış 15 tane (3satır) ayırdıktan sonra bütün potları 1 yanga koyun ama kıyıya köşeye 1 tanesini 500 k dan aşağı (500 k da fiyat parlıyor) fiyata koyun. Alan kişi potları alırken onuda alsın.

DİKKAT! : Ticarette fiyat belli olduğundan bu bir hile değildir ben denedim 2M kastım ve Gm le de konuştum haklı buldu!

kolay para kazanma (hile değil)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» KESN - Yeni Kolay Premium Alma Sistemi
» Metin2 Hile Hakkında
» Full Hile Pack (1715) - Seri Cs+Seri Arc Shot+Seri Minor+Seri Pot (v.1)