PcCaNaWaRı
| Konu: metin2 fıkrası acayip komik girin okuyunnnn :D C.tesi Kas. 15, 2008 1:49 pm | |
| Çilgin Çocuk Bilgisayar Açmiş Oynuyor !! Oğul= Baba Bugun Yeni Oyun Buldum Super !! Baba=Adi ne ? Oğul=Metin2 Yaw Baba Baslar Baslamaz 56 Level Oldum Supermiş Baba=Olm Delirdinmi Sen Ne 56 Leveli Manyakmisin ? Oğul=Baba Ben Delirdim Galiba Oyun Manyak Bişi Hasta Oldum !! Baba=Eyvahh Tepten Delirmisin Olm Senle Bi Ruh Dokdoruna Gidelim !! Oğul=Neyle Gitces Baba ? Baba= Ee Heralde Arabayla Hadi Gel Gidiyos !! Oğul= Baba Atla Gitmicezmi Yaw Arabanin Benzini Biter Simdi !! Baba=Manyakmisin Olm Boşver Benzini !! Oğul=Dur Ati Cagiriom Baba Baba=Arabayla Hizli Gideriz Kalk Yoksa Kircam Makineyi !! Oğul=Fazladan Pot Varsa Giderim Cunku Dolunay Lazim Bana !! Baba=Döve Döve Oğlunu Ruh Doktarina Götürür !! Oğul=Baba Metin Kirmayami Gidiyos ? Bana Öle Geldi Baba=Ben Senin Simdi Sanada Metininede !! Oğul=Baba Metin 2 Süper Bişi Sende Oyna !! Baba=Olm Ben 53 Yaşındayim Napcam Lan Oyunla ? Oğul=Oda Doru Babişko Beni Burda Birak Yabani Okçu Gördüm !! Baba=Birazdan Götürcem Doktara Onla Konus Derdini !! Psikoloq=Mrb Benim Adim Emre MetinKiran Mennun Oldum !! Oğul=Tam Benim Kafadansin Metin Parçalamaya Gitces Gelirmisin ? Psikoloq=Ne Metini Lan ? Manyakmisin Lem Oğul=Ne Dion Lan Sen Zübbe Gel Duello ? Psikoloq=Bu Hepten Kafayi Yemis Allah Sabir Versin !! Baba=Amin Cümlemize !! Oğul=Baba Hadi Eve Gidelim Metin2 Ye Gircem Baba=Tamam Oğlum Gidelim !! Oğul=Baba Pazarda Bitane Kitap İle Taş Gördüm Almam Lazim Onlari !! Baba=Of Senin Gibi Evlat Olmaz Olsun !! Oğul=Tsk Baba Nese Metin2Deyim Ben !! Elektrikci=Merhaba Kac Gündür Elektrik Parasini Ödemiyosunuz Neden ? Baba=Benim Evde Manyak Oğlum Var Sürekli Metin2 Oynuyor Elektrikci=Hiim Bende Oynuyom 61 Levelim Manastayim !! Oğul=Kim Geldi Baba ? Elektirikci=Bu Küçük Beymi ? Baba=Mlsf Öyle ! Elektrikci=Bende Metin2 Oynuyom Selam !! Oğul=We As Babam Gel Metine Girelim !! Elektrikci=Tamam Hadi Bakalim !! Baba=Bu Dünya Neden Çatlak Allahim Ya Sabir Ya Sabir !!
En son PcCaNaWaRı tarafından C.tesi Kas. 15, 2008 2:30 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
Admin Admin
Mesaj Sayısı : 115 Kayıt tarihi : 13/11/08 Yaş : 33 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: metin2 fıkrası acayip komik girin okuyunnnn :D C.tesi Kas. 15, 2008 2:12 pm | |
| Uzun ama qüzeL | |
|